Leietakere

Ivar Lykkes vei 10

Gaute Fabrikkutsalg

Gaute Fabrikkutsalg

Gaute Fabrikkutsalg selger produkter/varer til private og bedrifter/butikker, vi har en veldig stigende netthandel. Pr i dag selger vi produkter fra Gaute`s Fristelser, Folk I Form og Kryddo, alle produkter vi tilbyr til gode priser. På Ivar Lykkesvei 10 – Tiller vil vi også ha en Cafe/kantine der vi bruker produkter for å lage serveringsklare prdukter for sentrets kunder.

Emmelines Kafé

Emmelines Kafé

Kafé med fokus på hjemmelaget mat og produkter fra Gautes sortiment. Har også et spennende hjørne med «ting og tang» , smykker, skjerf og Aurlandskoen

Bare Velvære

Bare Velvære

Skjønnhetssalong med fokus på negler, vipper og bryn.

Broadnet

Broadnet

Broadnet er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor.

Jula

Jula er et familieeid selskap med hovedkontor i Skara i Sverige. Selskapet ble etablert i 1979 på gården Jultorp i Vara. Julas visjon er: Jula gjør livet lettere for kreative hjemmefiksere og proffe over hele verden. Jula finner du i første etasje i Revisenteret i Ivar Lykkes vei 10. Se Julas egne nettsider her.

Klinikk E

Klinikk E

Klinikk E er en kosmetisk hudklinikk som drives av sykepleiere med spesialutdanning i kosmetisk medisin. De tilbyr Filler, Botox, Dermapenn, kjemisk peel og forhandler den medisinske krem serien Elixir.

Viltkamerabutikken

Viltkamerabutikken

Spesialister på viltkamera.

Cecilie Sørgård

Cecilie Sørgård

Illustratør og kunstner med eget utsalg.

Fresh Fitness

Fresh Fitness er treningssenteret for folk flest! Fresh Fitness er Norges største lavpris treningssenterkjede. De tilbyr styrke, kardio, gruppetrening og personlig trener til den laveste prisen i markedet. Du kan lese mer om Fresh Fitness her.

Extra Leker

Extra Leker er en av Norges største leketøyskjeder, og de lover sine kunder ekstra stort utvalg og ekstra lave priser. Du kan lese mer om Extra Leker her.

Right Price Tiles

Right Price Tiles tilbyr sine kunder fliser, glassbyggerstein, panelplater, parkett/laminat, gulvvarme samt verktøy og tilbehør. Alt dette til langt lavere priser enn hva de fleste konkurrenter kan vise til. Trykk her for mer informasjon om Right Price Tiles

Sportypluss

Sportypluss ønsker  å hjelpe flere formfulle jenter til et aktivt liv. Uansett størrelse er det viktig å være fysisk aktiv og trene.  Med gode og funksjonelle klær er det mye enklere.

Kvenildmyra 6

Abacus IT

Abacus-IT AS

Abacus IT er en av Norges ledende Vismapartnere. De leverer programvare innen regnskap/økonomi, lønn/HR og CRM. De tilbyr også ASP og driftsløsninger.

Office Aid

Office Aid

Forhandler av ergonomisk kontorutstyr.

Swedol

Swedol tilbyr et bredt og attraktivt sortiment tilpasset den profesjonelle brukerens behov og ønsker. Sortimentet kombinerer kvalitet med gunstige priser og består av både eksterne varemerker og Swedols egne varer. Les mer om Swedol her.

CerPoTech

CerPoTech AS er spesialister på utvikling og fabrikasjon av avanserte keramiske materialer. Lær mer om CerPoTech her.

BLJ Engineering

BLJ Engineering

Prototyper, produkt- og systemdesign.

Varoma

Varoma

Leverer kaffemaskiner og kaffe til hoteller, skoler, håndverksbedrifter og konsulentselskaper.

Johannessen AS

Johannessen AS

Graveentreprenør Johannessen AS tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor graving og grunnarbeid, med fleksible løsninger av høy kvalitet ut fra behov, ønsker og muligheter.

Heimdal Taekwondo

Heimdal Taekwondo

Hos oss får du et treningstilbud som byr på allsidighet, utfordringer, mestring og humor. Vi har et sterkt fokus på samhold og det sosiale.

Siga Cover

Siga Cover

Per i dag går omtrent 50 % av verdens energiforbruk med til oppvarming og nedkjøling av bygninger. Dette har innvirkninger på miljøet, samtidig som det fremskynder klimaendringen.Siga Cover engasjerer seg i energieffektive bygninger for å stoppe denne utviklingen.

Falk Profil

Falk Profil

Falk Profil leverer blant annet firmagaver og merchandise av ulike typer, alt fra vin til vannflasker med egen etikett. Bli bedre kjent med Falk Nordic her.

VWR International

VWR er med på å ta forskningen ett skritt videre. Dette gjør de gjennom distribusjon av et svært variert produktutvalg til de fleste av verdens største firmaer innen bioteknologi, farmasøytisk industri, samt universiteter, offentlige institusjoner og sykehus. Mer informasjon finner du her

Robertson Nordic

Det var Robertson Nordisk AS som innførte stålplatekledninger til bygg i Norge i 1957.
Siden den gang har vi vært med på ca. 15000 prosjekter med stål – og stålplatekledninger. Se hva Robertson kan levere her.

Rishaug Renholdsmaskiner

Rishaug Renholdsmaskiner

Midt-Norges største leverandør av Nilfisk rengjøringsmaskiner. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge innkjøp av renholdsmaskiner.

Würth

Alt innen verktøy og maskiner til servicekonsept og finansiering. Würth Norge AS lagerfører ca. 20.000 artikler med en servicegrad på 98 % innen 24 timer.

AGA

AGA er et naturlig forretningspartner for kunder fra en lang rekke industrier. Selskapet tilbyr et omfattende utvalg av industri- og spesialgassprodukter og -tjenester samt teknisk støtte for å møte kundenes krav.

Witt Norge

Witt Norge

Witt AS forhandler og utvikler unike, innovative og etterspurte hvitevarer samt småelektriske apparater til kunder i hele Norden.

Mesterbakeren

Mesterbakeren er leverandør av ferske brød- og bakevarer til REMA 1000. Våre 10 bakerier forsyner hver dag REMA 1000 butikkene over hele landet med ferske brød, boller, rundstykker, kaker og konditorvarer.

NOHA

NOHA har fokus på å utvikle løsninger som dekker alle brannsikkerhetsbehov, både for bedrifts- og privatmarkedet. De er totalleverandør innen moderne brannslokkingsutstyr. 

Grundfos

Grundfos er en dansk pumpefabrikant med markeder over hele verden.

SC Johnson

DEB

DEB Group er en ledende virksomhet innenfor hudpleie og håndhygiene på arbeidsplassen.

Waterlogic

Waterlogic ble grunnlagt i 1992 (og hadde sitt første utsalg tidlig 1993). Helt siden den gang har de vokst og blitt til en av verdens ledende produsenter og leverandører av vannautomater.

Uniqa AS

UNIQA AS er kjent som Norges dyktigste leverandør av ute og innemiljøer til barnehage/skole og andre steder små barn oppholder seg. Siden 2007 har Uniqa skapt unike lekemiljøer.